TÜRKOĞLU'NDA AŞ GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI

Türkoğlu Ortaokulu, Türkoğlu Lisesi, METEM ve MTAL mezunlarının düzenlemiş olduğu geleneksel Türkoğlu Lisesi Mezunları 3.Aş Günü etkinliği büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Şenlik havasında gerçekleştirilen programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Prof.Dr.Rafet Bozdoğan,Kurum Amirleri,siyasi partilerin ilçe Başkanları ve temsilcileri,Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile yurdun dört bir tarafından gelen her yaştan mezunlar katıldı.

Programda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş,Okulun ilk öğrencilerinden ve mezunlarından Prof.Dr.Rafet Bozdoğan ile programın koordinatörü Akdeniz Kahramanmaraş Dernekleri federasyonu başkanı Cengiz Biber, konuşma yaptılar.

Zengin bir içeriğe sahip olan programda fotoğraf sanatçısı Ahmet Akkurt'un sergisi,yazarlar Mehmet Işık,İsa Yıldız ve Mustafa Kalli kitaplarını tanıtım imzalarken,yoğurt yeme, yumurta taşıma ve tahta araba yarışmaları da büyük ilgi gördü. 

Etkinlik boyunca sanatçı Avniye Cingöz'ün konseri ise katılımcılardan büyük beğeni ve alkış aldı.

Etkinliğe yapmış olduğu katkılarından dolayı ilçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu,  Belediye Başkanı Osman Okumuş,ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan,Okul Müdürü Ömer Yıldırım, hemşehrilerimiz Cafer Parlak,Halil Duman,Ahmet Kuncan,Yunus Güzel,Ali Açıkgöz ,sanatçılar Avniye Cingöz ve Ahmet Akurt ile mezuniyet pilavını hazırlayarak sunan Enver Türk ve Ahmet Biber'e teşekkür Belgesi takdim edildi.

Protokol,misafirler ve mezunlar akşamın ilerleyen saatlerine kadar hasret giderdiler ve gönüllerince eğlendiler.

Bizde www.turkoğlugundem.com yayın kurulu olarak Programı organize eden ve emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.

www.turkoğlugundem.com  / HABER  - YAŞAM