MEM MÜDÜRÜ AYDOĞAN'I ZİYARET ETTİK

İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan'ı Adalet ve Kalkınma Partisi Türkoğlu ilçe başkanı Av.Feyzettin Okumuş, STK temsilcisi ve Bertiz spor kulübü başkanı Fatih Yıldız ile Türkoğlu Gündem ve Haber344.com Yayın Kurulu adına bendeniz birlikte makamında ziyaret ettik.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandıktan sonra kurumsal ve yapısal olarak başarılı çalışmalara imza atan Adem Aydoğan'ı gelecekte eğitimin daha başarılı noktalara taşınması noktasındaki gayret ve heyecanına tanık olduk.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilçemizin eğitimdeki başarısı için yapılan ve yapılacakları büyük bir heyecanla dinledik,zaman zaman fikirlerimizi beyan ettik.

Ziyarette Ak Parti ilçe başkanı Av.Feyzettin Okumuş ise kendilerinin eğitimle ilgili her olumlu çalışmayı sonuna kadar desteklediklerini ,bundan sonra da her türlü destek ve katkıyı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretimiz nedeni ile bizlere teşekkür eden evsahibimiz ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan'a ziyaretimizdeki samimi duruşu,nazik ev sahipliği ve içten sohbeti için bizde teşekkür ediyor,başarılar diliyoruz.

www.turkoglugundem.com / HABER - EĞİTİM