İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF KAHRAMAN, İLÇEMİZDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman’ın ilçe ziyaretlerindeki sıradaki durağı Türkoğlu idi.

Türkoğlu ilçemize yaptığı ziyaret kapsamında Türkoğlu Kaymakamlığı ve Türkoğlu Belediyesi’ne konuk olan İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, ilçede görev yapan okul, kurum müdürlerimiz ve Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman’ın, beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız Halit Demirtaş, Önder Gökşen ve Şube Müdürümüz Kemal Kösekul ile gerçekleştirdiği Türkoğlu ziyaretinde ilk durağı Türkoğlu Kaymakamlığı oldu. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Ergün Ülger, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Adem Aydoğan ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu makamında ziyaret eden İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişareler ve değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Ardından İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Adem Aydoğan ile birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret eden İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, sonrasında ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleri ile eğitim gündemli toplantı gerçekleştirdi.

İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, son olarak Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerimiz ile sohbetlerde bulundu ve ilçe ziyaretine burada son verdi.

www.turkoglugundem.com  / HABER  - EĞİTİM